TOT NADER ORDER VERVALLEN ALLE REGULIERE SPREEKUREN. VOOR ALLE KLACHTEN DIENT U EERST CONTACT OP TE NEMEN MET DE PRAKTIJK. DIT KAN ALLEEN TELEFONISCH. DE BALIE IS GESLOTEN!! ALLEEN VOOR HET INLEVEREN VAN URINES EN HET OPHALEN VAN FORMULIEREN EN/OF KWEEKSETJES IS DE BALIE OPEN VAN 11 TOT 12 UUR. U MOET WEL EERST DE PRAKTIJK BELLEN HIERVOOR. WE HOUDEN DE WACHTKAMER ZO LEEG MOGELIJK OM BESMETTING ZOVEEL MOGELIJK TE VOORKOMEN. VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP THUISARTS.NL OF RIVM.NL.

VANWEGE DE LANDELIJKE MAATREGELEN ZIJN WIJ NU BEPERKT OPEN VOOR NIEUWE PATIENTEN!! BEL DE PRAKTIJK VOOR MEER INFORMATIE HIEROVER.

–> Voor vragen over het Corona-virus kunt u kijken op www.thuisarts.nl/coronavirus. Verder kunt u de RIVM bellen op het speciale telefoonnummer, 0800-1351.

–> Vanaf heden zijn wij bezig om iedereen aan te melden op MijnGezondheid.net.
U dient hiervoor te beschikken over een emailadres én een DigiD.
Wij dienen te beschikken over uw goede emailadres!
Voor meer informatie, vraag de assistente of u kunt kijken op:
https://home.mijngezondheid.net/ of op
https://www.youtube.com/watch?v=UxjcdJT_PN0.

–> Om lange wachttijden aan de telefoon te voorkomen dient u uw herhaalrecepten via de receptenlijn in te spreken. U belt 026-3510990 en kiest optie 2.
Dan kunt u uw medicatie na 3 dagen ophalen bij uw apotheek. 

 –> Er is regelmatig een co-assistent werkzaam in onze praktijk. Zij studeren voor arts en worden hierin begeleid door één van de huisartsen. Zij mogen al wel zelfstandig patiënten zien. Het kan dus zijn dat uw afspraak bij de co-assistent ingepland wordt.